DSpace JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Перегляд зібрання за групою - Автори Лояк, Лілія Миколаївна
Результати 1 до 14 із 14
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2022 | Висока кухня. Курортна справа : Освітньо-професійна програма та робочі програми навчальних дисциплін : Навчально-методичний посібник. Факультет туризму, Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника. Івано-Франківськ, 2022. С. 35–41 | Лояк, Лілія Миколаївна |
2022 | Креатив у ресторанних технологіях. Курортна справа : Освітньо-професійна програма та робочі програми навчальних дисциплін : Навчально-методичний посібник. Факультет туризму, Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника. Івано-Франківськ, 2022. С. 81–89. | Лояк, Лілія Миколаївна |
2022 | Курортна справа : Освітньо-професійна програма та робочі програми навчальних дисциплін | Клапчук, Володимир Михайлович; Польова, Леся Василівна; Новосьолов, Олександр Васильович; Мендела, Ірина Ярославівна; Стинська, Вікторія Володимирівна; Лояк, Лілія Миколаївна; Загнибіда, Раїса Павлівна; Шикеринець, Василь Васильович |
2021 | Курсові роботи зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» | Клапчук, Володимир Михайлович; Котенко, Руслан Михайлович; Лояк, Лілія Миколаївна |
2022 | Лакшері-сервіс. Курортна справа : Освітньо-професійна програма та робочі програми навчальних дисциплін : Навчально-методичний посібник. Факультет туризму, Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника. Івано-Франківськ, 2022. С. 100–105 | Лояк, Лілія Миколаївна |
2017 | Методичні рекомендації для виконання курсових робіт зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» | Клапчук, Володимир Михайлович; Богославець, Ігор Михайлович; Котенко, Руслан Михайлович; Лояк, Лілія Миколаївна |
2024 | Методичні рекомендації до написання дипломної роботи бакалавра для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» | Клапчук, Володимир Михайлович; Мендела, Ірина Ярославівна; Польова, Леся Василівна; Загнибіда, Раїса Павлівна; Котенко, Руслан Михайлович; Лояк, Лілія Миколаївна; Мельник, Надія Вікторівна; Новосьолов, Олександр Васильович |
2022 | Організація ресторанного господарства. Готельно-ресторанна справа: Силабуси: Навчально-методичний посібник / За заг. ред. проф. В.М. Клапчука / Факультет туризму, Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника. Івано-Франківськ, 2022. С. 104–115. | Лояк, Лілія Миколаївна |
2018 | РОЛЬ МОНІТОРИНГУ У ЗАБЕЗПЕЧЕННІ ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ | Лояк, Лілія Миколаївна |
2012 | Стратегічні напрямки розвитку малого підприємництва в регіоні. | Лояк, Лілія Миколаївна |
2019 | Технологія продукції ресторанного господарства. Лабораторний практикум: Навчально-методичне видання. | Загнибіда, Раїса Павлівна; Лояк, Лілія Миколаївна |
2018 | Фактори формування економічної безпеки підприємств харчової промисловості туристичного регіону | Лояк, Лілія Миколаївна |
2018 | Формування комунікативної культури студентів у процесі професійної підготовки спеціалістів готельно-ресторанної справи | Загнибіда, Раїса Павлівна; Лояк, Лілія Миколаївна |
2013 | Інноваційний розвиток як фактор підвищення конкурентоспроможності малого підприємства туристичної галузі. | Лояк, Лілія Миколаївна |