Browsing by Author Польова, Леся Василівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 21 to 40 of 116 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Зародження та розвиток санаторно-курортної справи в ГаличиніПольова, Леся Василівна; Клапчук, Володимир Михайлович
2016Засоби діагностики якості вищої освіти : вимоги до державної атестації бакалавра напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»Клапчук, Володимир Михайлович; Шарин, Сергій Володимирович; Великочий, Володимир Степанович; Мендела, Ірина Ярославівна; Польова, Леся Василівна
2018Засоби діагностики якості вищої освіти : вимоги до державної атестації магістра зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» (Освітньо-професійна програма «Курортна справа»)Клапчук, Володимир Михайлович; Мендела, Ірина Ярославівна; Польова, Леся Василівна
2013Засоби діагностики якості вищої освіти : вимоги до державної атестації магістра зі спеціальності 8.14010102 «Курортна справа»Клапчук, Володимир Михайлович; Кобецька, Надія Романівна; Великочий, Володимир Степанович; Мендела, Ірина Ярославівна; Польова, Леся Василівна
2022ЗАСОБИ ДІАГНОСТИКИ ЯКОСТІ ВИЩОЇ ОСВІТИ. ВИМОГИ ДО АТЕСТАЦІЇ МАГІСТРАКлапчук, Володимир Михайлович; Мендела, Ірина Ярославівна; Польова, Леся Василівна
2020ЗАСТОСУВАННЯ ЗАРУБІЖНОГО ДОСВІДУ ТА ОСОБЛИВОСТЕЙ РЕАЛІЗАЦІЇ ДЕРЖАВНОЇ ПОЛІТИКИ В СФЕРІ КУЛЬТУРИПольова, Леся Василівна
2014ЗНАЧЕННЯ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА В ЗБІЛЬШЕННІ КОНКУРЕНТНОСПРОМОЖНОСТІ ТУРИСТИЧНОЇ ІНДУСТРІЇПольова, Леся Василівна
2017КOРПOРAТИВНA КУЛЬТУРA ЯК ІНСТРУМEНТ EФEКТИВНOГO УПРAВЛІННЯ ПEРСOНAЛOМ ГOТEЛЬНOЇ ІНДУСТРІЇПольова, Леся Василівна
2022КЕЙТЕРИНГ ЯК СКЛАДОВА РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВАПольова, Леся Василівна; Кулик, Олеся
2015КОНЦЕПТУАЛІЗАЦІЯ ДІЯЛЬНОСТІ ЕКО-ГОТЕЛІВ ЕКОЛОГІЧНОГО СПРЯМУВАННЯПольова, Леся Василівна; Філюстин, Олексій
2015«КОРПОРАТИВНА КУЛЬТУРА. ДІЛОВИЙ ЕТИКЕТ І ПРОТОКОЛ»Польова, Леся Василівна
2016КУЛІНАРНЕ МИСТЕЦТВО ЛАБОРАТОРНИЙ ПРАКТИКУМПольова, Леся Василівна
2022Кулінарне мистецтво. Готельно-ресторанна справа : Силабуси : Навчально-методичний посібник. Факультет туризму, Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника. Івано-Франківськ, 2022. С. 250–254Польова, Леся Василівна
2022Курортна справа : Освітньо-професійна програма та робочі програми навчальних дисциплінКлапчук, Володимир Михайлович; Польова, Леся Василівна; Новосьолов, Олександр Васильович; Мендела, Ірина Ярославівна; Стинська, Вікторія Володимирівна; Лояк, Лілія Миколаївна; Загнибіда, Раїса Павлівна; Шикеринець, Василь Васильович
2022Кухні народів світу. Готельно-ресторанна справа : Силабуси : Навчально-методичний посібник. Факультет туризму, Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника. Івано-Франківськ, 2022. С. 254–257Польова, Леся Василівна
2023Логічний контролінг як ефективний інструмент формування стратегії розвитку підприємствПольова, Леся Василівна
2024Методичні рекомендації до виконання дипломної роботи за другим (магістерським) рівнем вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» (освітньо-професійна програма «Курортна справа»).Клапчук, Володимир Михайлович; Мендела, Ірина Ярославівна; Польова, Леся Василівна
2024Методичні рекомендації до написання дипломної роботи бакалавра для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Клапчук, Володимир Михайлович; Мендела, Ірина Ярославівна; Польова, Леся Василівна; Загнибіда, Раїса Павлівна; Котенко, Руслан Михайлович; Лояк, Лілія Миколаївна; Мельник, Надія Вікторівна; Новосьолов, Олександр Васильович
2015Методичні рекомендації до написання дипломної роботи бакалавра для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» / Укл.: В.М. Клапчук, І. Я. Мендела, Л. В. Польова. – Івано-Франківськ, 2015. – 35 с.Клапчук, Володимир Михайлович; Мендела, Ірина Ярославівна; Польова, Леся Василівна
2012МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ З ДИСЦИПЛІНИ «ДІЛОВИЙ ЕТИКЕТ І ПРОТОКОЛ» для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»Польова, Леся Василівна