DSpace JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
Browsing by Author Лояк, Лілія Миколаївна
Showing results 1 to 14 of 14
Issue Date | Title | Author(s) |
2022 | Висока кухня. Курортна справа : Освітньо-професійна програма та робочі програми навчальних дисциплін : Навчально-методичний посібник. Факультет туризму, Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника. Івано-Франківськ, 2022. С. 35–41 | Лояк, Лілія Миколаївна |
2022 | Креатив у ресторанних технологіях. Курортна справа : Освітньо-професійна програма та робочі програми навчальних дисциплін : Навчально-методичний посібник. Факультет туризму, Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника. Івано-Франківськ, 2022. С. 81–89. | Лояк, Лілія Миколаївна |
2022 | Курортна справа : Освітньо-професійна програма та робочі програми навчальних дисциплін | Клапчук, Володимир Михайлович; Польова, Леся Василівна; Новосьолов, Олександр Васильович; Мендела, Ірина Ярославівна; Стинська, Вікторія Володимирівна; Лояк, Лілія Миколаївна; Загнибіда, Раїса Павлівна; Шикеринець, Василь Васильович |
2021 | Курсові роботи зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» | Клапчук, Володимир Михайлович; Котенко, Руслан Михайлович; Лояк, Лілія Миколаївна |
2022 | Лакшері-сервіс. Курортна справа : Освітньо-професійна програма та робочі програми навчальних дисциплін : Навчально-методичний посібник. Факультет туризму, Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника. Івано-Франківськ, 2022. С. 100–105 | Лояк, Лілія Миколаївна |
2017 | Методичні рекомендації для виконання курсових робіт зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» | Клапчук, Володимир Михайлович; Богославець, Ігор Михайлович; Котенко, Руслан Михайлович; Лояк, Лілія Миколаївна |
2024 | Методичні рекомендації до написання дипломної роботи бакалавра для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» | Клапчук, Володимир Михайлович; Мендела, Ірина Ярославівна; Польова, Леся Василівна; Загнибіда, Раїса Павлівна; Котенко, Руслан Михайлович; Лояк, Лілія Миколаївна; Мельник, Надія Вікторівна; Новосьолов, Олександр Васильович |
2022 | Організація ресторанного господарства. Готельно-ресторанна справа: Силабуси: Навчально-методичний посібник / За заг. ред. проф. В.М. Клапчука / Факультет туризму, Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника. Івано-Франківськ, 2022. С. 104–115. | Лояк, Лілія Миколаївна |
2018 | РОЛЬ МОНІТОРИНГУ У ЗАБЕЗПЕЧЕННІ ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ | Лояк, Лілія Миколаївна |
2012 | Стратегічні напрямки розвитку малого підприємництва в регіоні. | Лояк, Лілія Миколаївна |
2019 | Технологія продукції ресторанного господарства. Лабораторний практикум: Навчально-методичне видання. | Загнибіда, Раїса Павлівна; Лояк, Лілія Миколаївна |
2018 | Фактори формування економічної безпеки підприємств харчової промисловості туристичного регіону | Лояк, Лілія Миколаївна |
2018 | Формування комунікативної культури студентів у процесі професійної підготовки спеціалістів готельно-ресторанної справи | Загнибіда, Раїса Павлівна; Лояк, Лілія Миколаївна |
2013 | Інноваційний розвиток як фактор підвищення конкурентоспроможності малого підприємства туристичної галузі. | Лояк, Лілія Миколаївна |