Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://hdl.handle.net/123456789/10639
Назва: Особливості формування сценаріїв розвитку на підприємствах харчової промисловості
Автори: Ноженко, С. В.
Ключові слова: сценарне планування
сценарії розвитку
підприємства
олійно-жирова промисловість
прогноз
Дата публікації: 2016
Видавництво: ДВНЗ "Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника"
Бібліографічний опис: Ноженко С. В. Особливості формування сценаріїв розвитку на підприємствах харчової промисловості // Актуальні проблеми розвитку економіки регіону. - 2016. - Вип. 12(1). - С. 78-82.
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена актуальній темі – винайдення шляхів розвитку для підприємств олійно-жирової промисловості. Мета – виявлення особливостей формування сценаріїв розвитку для підприємств харчової промисловості. Обрана методика дозволила провести аналіз та оцінити стан функціонування підприємств. Результати полягають у розкритті переваг сценарного планування для винайдення шляхів розвитку підприємств. Новизна – в обґрунтуванні доцільності використання сценарного планування для розвитку підприємств олійно-жирової промисловості, розробки набору сценаріїв. Практична значущість зводиться до надання конкретних сценаріїв розвитку для підприємств олійно-жирової промисловості.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/10639
Розташовується у зібраннях:Т. 1, № 12

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2512-Текст статті-5039-1-10-20200312.pdf1.03 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.