Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/10748
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Базюк, Лілія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Сіренко, Геннадій Олександрович | - |
dc.date.accessioned | 2021-08-25T08:34:47Z | - |
dc.date.available | 2021-08-25T08:34:47Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Базюк Л. В. Теплофізичні властивості металів та композиційних матеріалів (огляд) / Л. В. Базюк, Г. О. Сіренко // Фізика і хімія твердого тіла. - 2013. - Т. 14. - № 1. - С. 21-27. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/10748 | - |
dc.description.abstract | За літературними даними вивчено, проаналізовано методами кореляційної та реґресійної аналізи та обґрунтовані залежности коефіцієнта теплоємности, теплопровідности, лінійного коефіцієнта теплового розширення та зміни ентальпії від температури, порядкового номера та радіусу атома металів. Вивчено експериментальні дослідження теплофізичних властивостей композиційних полімерних матеріалів на основі політетрафторетилену, ароматичного поліаміду, полііміду та наповнювачів. | uk_UA |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.publisher | ДНВЗ "Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника" | uk_UA |
dc.subject | полімери | uk_UA |
dc.subject | політетрафторетилен | uk_UA |
dc.subject | ентальпія | uk_UA |
dc.subject | поліімід | uk_UA |
dc.subject | коефіцієнт теплоємності | uk_UA |
dc.subject | радіус атома металів | uk_UA |
dc.subject | кореляційна аналіза | uk_UA |
dc.subject | теплофізичні властивості | uk_UA |
dc.title | Теплофізичні властивості металів та композиційних матеріалів (огляд) | uk_UA |
dc.title.alternative | Thermophysical Properties of Metals and Polymer Compositions (Review) | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Т. 14, № 1 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
1401-02.pdf | 161.39 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.