Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://hdl.handle.net/123456789/1076
Назва: Структурно-функціональний аналіз поняття “підприємницька культура фахівців сфери послуг і туризму”
Автори: Зінькова, Ірина Ігорівна
Ключові слова: підприємницька культура
сфера послуг і туризму
професійно значу­щі якості
мотиви
цінності
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Зінькова І. І. Структурно-функціональний аналіз поняття “підприємницька культура фахівців сфери послуг і туризму” / І. І. Зінькова // Освітній простір України. - 2019. - Вип. 16. - С. 85-92
Короткий огляд (реферат): У статті здійснено структурно-функціональний аналіз поняття “підприємницька культура майбутніх фахівців сфери послуг і туризму” на основі узагальнення й систематизації наукових розвідок щодо проблеми виокремлення професійно значущих якостей фахівців означеного напряму. Доведено, що зміст підприємницької культури як інтегрального особистісного утворення забезпечує ефективну професійну самореалізацію й акумулює якості фахівців у трьох вимірах, а саме: індивідуально-особистісному, професійно-діяльнісному та соціально-значущому. Визначено, що компонентами підпри­ємницької культури є мотиваційно-ціннісний, когнітивно-праксеологічний, особистісно-рефлексивний та соціально-етичний.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/1076
Розташовується у зібраннях:№ 16

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
13.pdf175.38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.