Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/1076
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЗінькова, Ірина Ігорівна-
dc.date.accessioned2020-01-13T13:35:43Z-
dc.date.available2020-01-13T13:35:43Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationЗінькова І. І. Структурно-функціональний аналіз поняття “підприємницька культура фахівців сфери послуг і туризму” / І. І. Зінькова // Освітній простір України. - 2019. - Вип. 16. - С. 85-92uk_UA
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1076-
dc.description.abstractУ статті здійснено структурно-функціональний аналіз поняття “підприємницька культура майбутніх фахівців сфери послуг і туризму” на основі узагальнення й систематизації наукових розвідок щодо проблеми виокремлення професійно значущих якостей фахівців означеного напряму. Доведено, що зміст підприємницької культури як інтегрального особистісного утворення забезпечує ефективну професійну самореалізацію й акумулює якості фахівців у трьох вимірах, а саме: індивідуально-особистісному, професійно-діяльнісному та соціально-значущому. Визначено, що компонентами підпри­ємницької культури є мотиваційно-ціннісний, когнітивно-праксеологічний, особистісно-рефлексивний та соціально-етичний.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.subjectпідприємницька культураuk_UA
dc.subjectсфера послуг і туризмуuk_UA
dc.subjectпрофесійно значу­щі якостіuk_UA
dc.subjectмотивиuk_UA
dc.subjectцінностіuk_UA
dc.titleСтруктурно-функціональний аналіз поняття “підприємницька культура фахівців сфери послуг і туризму”uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:№ 16

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
13.pdf175.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.