Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/10791
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПідлужна, Анна Юріївна-
dc.contributor.authorГригорчак, Іван Іванович-
dc.contributor.authorВойтович, Сергій Анатолійович-
dc.date.accessioned2021-08-30T08:23:31Z-
dc.date.available2021-08-30T08:23:31Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationПідлужна А. Вплив механічного подрібнення та модифікації калій нітритом на термодинамічні та кінетичні параметри Li+ інтеркаляційного струмоутворення в тальку / А. Підлужна, І. Григорчак, С. Войтович // Фізика і хімія твердого тіла. - 2013. - Т. 14. - № 1. - С. 162-166.uk_UA
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/10791-
dc.description.abstractВ роботі досліджено природний мінерал тальк, подрібнений на планетарному млині протягом 30 та 60хв та модифікований калій нітритом. Методом рентгенодифракційного аналізу було з’ясовано особливості впливу механічного подрібнення та хімічної модифікації на структуру тальку. Із одержаного матеріалу виготовлено електроди та складено літієві електрохімічні елементи з металічним літієвим анодом. Досліджено розрядні та імпедансні характеристики елементів та встановлено параметри літієвої електрохімічної інтеркаляції в катоди на основі досліджуваних тальків.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДНВЗ "Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника"uk_UA
dc.subjectлітієва електрохімічна інтеркаляціяuk_UA
dc.subjectімпедансна спектроскопіяuk_UA
dc.subjectталькuk_UA
dc.titleВплив механічного подрібнення та модифікації калій нітритом на термодинамічні та кінетичні параметри Li+ інтеркаляційного струмоутворення в талькуuk_UA
dc.title.alternativeInfluence of Grinding and Potassium Nitrite Modification on Thermodynamic and Kinetic Parameters of Li+ Intercalation Current Generation Reactionuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Т. 14, № 1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1401-25.pdf172.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.