Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/10934
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПавловський, Юрій Вікторович-
dc.contributor.authorБербець, О. В.-
dc.contributor.authorЛитовченко, Петро Григорович-
dc.date.accessioned2021-09-27T07:13:22Z-
dc.date.available2021-09-27T07:13:22Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationПавловський Ю. В. Вплив ростових домішок на термічне дефектоутворення у монокристалічному кремнію / Ю. В. Павловський, О. В. Бербец, П. Г. Литовченко // Фізика і хімія твердого тіла. - 2021. - Т. 22. - № 3. - С. 437-443uk_UA
dc.identifier.other10.15330/pcss.22.3.437-443-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/10934-
dc.description.abstractДосліджено вплив ростових домішок (кисню та вуглецю) на магнітні, мікромеханічні та структурні властивості монокристалів кремнію, вирощених за методом Чохральського, після їх термічної обробки в інтервалі температур 700-1100°С. Вивчено розподіл дефектів, які утворюються при різних температурах відпалу. Виявлено кореляцію між змінами магнітної сприйнятливості, мікротвердості та перебудовою структурних дефектів у кристалах після їх термообробки. Оцінено концентрації та розміри магнітно впорядкованих кластерів. Запропоновано інтерпретацію одержаних експериментальних результатів.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДНВЗ "Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника"uk_UA
dc.subjectкисеньuk_UA
dc.subjectвуглецьuk_UA
dc.subjectмікротвердістьuk_UA
dc.subjectтермічна обробкаuk_UA
dc.subjectмагнітна сприйнятливістьuk_UA
dc.subjectмонокристалічний кремнійuk_UA
dc.titleВплив ростових домішок на термічне дефектоутворення у монокристалічному кремніюuk_UA
dc.title.alternativeInfluence of growth impurities on thermal defect formation in monocrystalline siliconuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Т. 22, № 3

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
4991-Текст статті-12295-1-10-20210801.pdf631.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.