Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/1098
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВасильєва, Ганна Володимирівна-
dc.contributor.authorЯковлєв, Валерій Іванович-
dc.contributor.authorКилівник, Юрій Миколайович-
dc.contributor.authorЦиба, Микола Миколайович-
dc.date.accessioned2020-01-21T10:27:34Z-
dc.date.available2020-01-21T10:27:34Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationВасильєва Г. В. Вплив модифікування поверхні фосфату титану на його здатність поглинати йони стронцію із водних розчинів / Г. В. Васильєва, В. І. Яковлев, Ю. М. Килівник, М. Циба // Фізика і хімія твердого тіла. - 2016. - Т. 17. - № 4. - С. 548-551.uk_UA
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1098-
dc.description.abstractУ роботі досліджено вплив модифікування поверхні фосфату тітану на його здатність поглинати іони стронцію із водних розчинів. Модифікування проводили шляхом взаємодії сорбенту з розчином NH<sub>4</sub>OH і наступному його опроміненні гальмівними гамма-квантами. Будову сорбенту до та після модифікування досліджували методом ІЧ-спектроскопії. Для опромінення використовували прискорювач електронів бетатрон Б-25. Показано, що модифікований та опромінений сорбент краще поглинає іони стронцію із водних розчинів. Було висловлено припущення, про причини даного ефекту.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДНВЗ "Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника"uk_UA
dc.subjectфосфат тітануuk_UA
dc.subjectгальмівні гамма-квантиuk_UA
dc.subjectмодифікування поверхніuk_UA
dc.titleВплив модифікування поверхні фосфату титану на його здатність поглинати йони стронцію із водних розчинівuk_UA
dc.title.alternativeThe Influence of Chemical Modificate of Surface of Titanium Phosphate on its Ability to Sorb Strontium Ions From Aqueous Solutionsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Т. 17, № 4

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1241-5979-1-PB.pdf141.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.