Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/11349
Title: Вплив особливостей діяльності підприємств харчової промисловості на побудову обліку витрат
Authors: Василюк, Вікторія Василівна
Keywords: витрати виробництва
собівартість продукції
калькуляція витрат
облік витрат
мінімізація витрат
Issue Date: 2014
Publisher: ДВНЗ "Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника"
Citation: Василюк В. В. Вплив особливостей діяльності підприємств харчової промисловості на побудову обліку витрат // Вісник Прикарпатського університету. Серія: Економіка. - 2014. - № 10. - С. 120-123.
Abstract: У статті розглядаються питання обліку витрат виробництва, їх особливості та вплив на структуру обліку витрат,удосконалення обліку витрат, що дає можливість підприємству посилити свої конкурентні переваги на ринку виробництва та збуту, мінімізувати витрати, що забезпечить ефективність господарській діяльності підприємства в цілому.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/11349
Appears in Collections:№ 10

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Василюк В.В. С.120-123.pdf149.88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.