Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://hdl.handle.net/123456789/11349
Назва: | Вплив особливостей діяльності підприємств харчової промисловості на побудову обліку витрат |
Автори: | Василюк, Вікторія Василівна |
Ключові слова: | витрати виробництва собівартість продукції калькуляція витрат облік витрат мінімізація витрат |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | ДВНЗ "Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника" |
Бібліографічний опис: | Василюк В. В. Вплив особливостей діяльності підприємств харчової промисловості на побудову обліку витрат // Вісник Прикарпатського університету. Серія: Економіка. - 2014. - № 10. - С. 120-123. |
Короткий огляд (реферат): | У статті розглядаються питання обліку витрат виробництва, їх особливості та вплив на структуру обліку витрат,удосконалення обліку витрат, що дає можливість підприємству посилити свої конкурентні переваги на ринку виробництва та збуту, мінімізувати витрати, що забезпечить ефективність господарській діяльності підприємства в цілому. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/11349 |
Розташовується у зібраннях: | № 10 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Василюк В.В. С.120-123.pdf | 149.88 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.