Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/11349
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Василюк, Вікторія Василівна | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-07T07:51:05Z | - |
dc.date.available | 2021-12-07T07:51:05Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Василюк В. В. Вплив особливостей діяльності підприємств харчової промисловості на побудову обліку витрат // Вісник Прикарпатського університету. Серія: Економіка. - 2014. - № 10. - С. 120-123. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/11349 | - |
dc.description.abstract | У статті розглядаються питання обліку витрат виробництва, їх особливості та вплив на структуру обліку витрат,удосконалення обліку витрат, що дає можливість підприємству посилити свої конкурентні переваги на ринку виробництва та збуту, мінімізувати витрати, що забезпечить ефективність господарській діяльності підприємства в цілому. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ДВНЗ "Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника" | uk_UA |
dc.subject | витрати виробництва | uk_UA |
dc.subject | собівартість продукції | uk_UA |
dc.subject | калькуляція витрат | uk_UA |
dc.subject | облік витрат | uk_UA |
dc.subject | мінімізація витрат | uk_UA |
dc.title | Вплив особливостей діяльності підприємств харчової промисловості на побудову обліку витрат | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | № 10 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Василюк В.В. С.120-123.pdf | 149.88 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.