Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/11585
Title: Споживання продуктів харчування жителями Івано-Франківської області: стан, показники, проблеми
Authors: Кривий, Михайло Володимирович
Крива, Юлія Романівна
Keywords: споживання продуктів харчування
виробництво
промислова переробка продукції сільського господарства
фонди споживання
ціни
доходи та витрати домогосподарств
здоров’я населення
Issue Date: 2011
Publisher: ДВНЗ "Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника"
Citation: Кривий М. В., Крива Ю. Р. Споживання продуктів харчування жителями Івано-Франківської області: стан, показники, проблеми // Вісник Прикарпатського університету. Серія: Економіка. - 2011. - № 8. - С. 26-31.
Abstract: У статті, широко використовуючи статистичні дані, матеріали Державної цільової програми розвитку українського села на період до 2015 року, проведено аналіз рівня споживання продуктів харчування жителями Івано- Франківської області, сітану виробництва сільськогосподарської продукції та її промислової переробки. Висвітлено основні джерела формування фондів споживання, наведено інформацію про середні ціни, доходи, витрати населення на продукти харчування, охарактеризовано вплив якості харчування на здоров 'я населення. У статті наведено порівняння з середніми показниками по Україні, іншими регіонами держави.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/11585
Appears in Collections:№ 8

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кривий М.В., Крива Ю.Р..pdf324.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.