Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/13154
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРачій, Богдан Іванович-
dc.contributor.authorБудзуляк, Іван Михайлович-
dc.contributor.authorОстафійчук, Богдан Костянтинович-
dc.contributor.authorМорушко, Ольга Василівна-
dc.contributor.authorЯблонь, Любов Степанівна-
dc.date.accessioned2022-11-03T14:03:30Z-
dc.date.available2022-11-03T14:03:30Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationРачій Б.І., Будзуляк І.М., Остафійчук Б.К., Морушко О.В., Яблонь Л.С. Електрохімічні властивості термічно модифікованого нанопористого вуглецю // Вісник Прикарпатського університету. Серія: Фізика. Функціональні матеріали. – 2011. – Вип. 1. – C. 29-40.uk_UA
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/13154-
dc.description.abstractНа підставі комплексних досліджень нанопористого вуглецевого матеріалу встановлені оптимальні умови його отримання й термічної модифікації, за яких даний матеріал забезпечує високі питомі ємнісні характеристики електрохімічних конденсаторів. Досліджено енергетику й кінетику електрохімічних процесів на межі розділу нанопористий вуглець/електроліт, встановлено вплив морфології та стану розвинутої поверхні на формування подвійного електричного шару та його властивості. Показано, що термічна обробка пористого вуглецю на основі рослинної сировини збільшує питому поверхню на 20—40 %, об’єм мікропор — до 0,3 см /г і, відповідно, призводить до збільшення питомої ємності електрохімічних конденсаторів на 20—30 %.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherПрикарпатський національний університет імені Василя Стефаникаuk_UA
dc.subjectактивований вуглецевий матеріалuk_UA
dc.subjectподвійний електричний шарuk_UA
dc.subjectелектролітuk_UA
dc.subjectпитома ємністьuk_UA
dc.subjectвнутрішній опірuk_UA
dc.subjectелектрохімічний конденсаторuk_UA
dc.titleЕлектрохімічні властивості термічно модифікованого нанопористого вуглецюuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:№ 1



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.