Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/13286
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСудук, Наталія Василівна-
dc.date.accessioned2022-11-09T07:29:44Z-
dc.date.available2022-11-09T07:29:44Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationМетодичні рекомендації до виконання лабораторних робіт в MS Excel (ІІ частина) для студентів спеціальності 051 «Економіка». / Судук Н.В. – Івано-Франківськ, 2022. – 80 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/13286-
dc.description.abstractМетодичні рекомендації до виконання лабораторних робіт в MS Excel (ІІ частина) призначені для студентів денної форми навчання спеціальності 051 «Економіка». Дані лабораторні роботи є продовженням Методичних рекомендацій до виконання лабораторних робіт в MS Excel для студентів спеціальності «Економіка», виконуються в рамках вивчення дисципліни «Економічна інформатика», зокрема набуття практичних навичок роботи у середовищі MS Excel. Студенти мають ознайомитись із алгоритм виконання практичних завдань: консолідація даних, побудова зведених таблиць, умовне форматування, перевірка даних, робота з макросами, застосування функції ВПР та особливості друку документів в MS Excel. У методичних матеріалах наведені теоретичні відомості, лабораторне завдання, покроковий алгоритм та запитання для перевірки засвоєння матеріалу.uk_UA
dc.subjectконсолідація данихuk_UA
dc.subjectзведена таблицяuk_UA
dc.subjectумовне форматуванняuk_UA
dc.subjectмакросиuk_UA
dc.subjectперевірка данихuk_UA
dc.subjectфункція ВПРuk_UA
dc.subjectдрук документу MS Exceluk_UA
dc.subjectMS Exceluk_UA
dc.titleМетодичні рекомендації до виконання лабораторних робіт в MS Excel (ІІ частина) для студентів спеціальності 051 «Економіка»uk_UA
dc.typeLearning Objectuk_UA
Appears in Collections:Навчальні матеріали (ЕФ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методочні_рекомендації_ЕІ (ІІ частина).pdfМетодичні рекомендації до виконання лабораторних робіт4.14 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.