Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/13703
Title: ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ КОУЧИНГОВОЇ ТЕХНІКИ «СИЛЬНИХ ЗАПИТАНЬ» В ОСОБИСТІСНОПРОФЕСІЙНОМУ РОЗВИТКУ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ.
Authors: Савчук, Борис Петрович
Височан, Леся Михайлівна
Issue Date: 2022
Citation: Савчук Б.П., Височан Л. М. ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ КОУЧИНГОВОЇ ТЕХНІКИ «СИЛЬНИХ ЗАПИТАНЬ» В ОСОБИСТІСНОПРОФЕСІЙНОМУ РОЗВИТКУ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ. NEW INCEPTION : a scientific journal / T. H. Shevchenko National University «Chernihiv Colehium» ; S. Strilets (Ed.). Chernihiv, 2022. No. 1-2 (7- 8). С. 43-51
Series/Report no.: №1-2;
URI: http://hdl.handle.net/123456789/13703
Appears in Collections:Статті та тези (ПФ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Савчук_Височан 2022.pdf742.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.