Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/14074
Title: | «SOFT SKILLS» ЯК ЗАПОРУКА УСПІШНОГО БІЗНЕСУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИХ ПІДПРИЄМСТВ |
Authors: | Мендела, Ірина Ярославівна Мендела, Євгенія Миколаївна |
Keywords: | soft skills, готельно-ресторанна сфера, фахівці індустрії гостинності, емоційний інтелект, особисті навички, підвищення прибутковості. |
Issue Date: | 2022 |
Citation: | Мендела І.Я., Мендела Є.М. «Soft skills» як запорука успішного бізнесу готельно-ресторанних підприємств. Проблеми сучасних трансформацій. Серія: економіка та управління, (3). 2022. |
Series/Report no.: | Серія: економіка та управління, (3); |
Abstract: | Стаття присвячена таким актуальним темам, як визначення, визнання та розвиток ’’soft skills’’, які є ключем до успіху в будь-якій сфері. Аналізує зростаючий попит на навички емоційного та соціального інтелекту та демонструє, що, оскільки очікування гостей продовжують зростати, зростає попит на soft skills на робочому місці в сфері гостинності. У ньому оцінюються майбутні навички гостинності та стверджується, що, хоча soft skills та емоційний інтелект можуть здатися особистими, а не діловими, вони є точними навичками, які необхідні для надання чудового досвіду гостя в мультикультурному середовищі, поширеному в готельному бізнесі. У готелях і ресторанах сьогодні потреба в найкращому досвіді, що перевищує очікування, не тільки бажана, але й очікувана. Щоб досягти такого рівня досвіду, готелям потрібно буде використовувати нові інноваційні програми та технології, щоб створити більш незабутні враження для гостей. Насправді soft skills – це особистісні характеристики, які дозволяють людині успішно взаємодіяти в команді при вирішенні будь-якої робочої проблеми. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/14074 |
Appears in Collections: | Статті та тези (ФТ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
12_01_Mendela+_Mendela софт.pdf | 239.33 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.