Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://hdl.handle.net/123456789/14083
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМендела, Ірина Ярославівна-
dc.contributor.authorШелист, Катерина Петрівна-
dc.date.accessioned2022-12-08T12:05:11Z-
dc.date.available2022-12-08T12:05:11Z-
dc.date.issued2022-12-06-
dc.identifier.citationМендела І., Шелист К. Тренди та перспективи розвитку готельно-ресторанного бізнесу в умовах пандемії. Готельно-ресторанний бізнес і курортна справа України : Матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції «Готельно-ресторанний бізнес і курортна справа України» (Івано-Франківськ, 6 грудня 2022 р.) / Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника / гол. редкол. – проф. Володимир Клапчук. Івано-Франківськ, 2022. С. 336-339.uk_UA
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/14083-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.titleТренди та перспективи розвитку готельно-ресторанного бізнесу в умовах пандеміїuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті та тези (ФТ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Книга_конференція_2022.pdf6.12 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.