Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/14099
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЗагнибіда, Раїса Павлівна-
dc.date.accessioned2022-12-08T12:21:49Z-
dc.date.available2022-12-08T12:21:49Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationЗагнибіда Р.П. Технологія продукції ресторанного господарства. Готельно-ресторанна справа : Силабуси : Навчально-методичний посібник / За заг. ред. проф. В.М. Клапчука / Факультет туризму, Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника. Івано-Франківськ, 2022. С. 116-124.uk_UA
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/14099-
dc.titleТехнологія продукції ресторанного господарства. Готельно-ресторанна справа : Силабуси : Навчально-методичний посібник / За заг. ред. проф. В.М. Клапчука / Факультет туризму, Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника. Івано-Франківськ, 2022. С. 116-124.uk_UA
dc.typeLearning Objectuk_UA
Appears in Collections:Навчальні матеріали (ФТ)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.