Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://hdl.handle.net/123456789/14471
Назва: Вплив похідних четвертинних солей хінолінію на стійкість до штамів бактерій овочів
Автори: Верста-Ядлош, Оксана Михайлівна
Ключові слова: хіноліни
триметиніндохінокарбоціаніни
лепідин
індоленін
фітофтороз
сенна патичка
синегнійна
стафілокок
фенотіазін
акредин
фенантредин
Дата публікації: 2008
Видавництво: Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника
Бібліографічний опис: Верста-Ядлош О. М. Вплив похідних четвертинних солей хінолінію на стійкість до штамів бактерій овочів // Вісник Прикарпатського національного університету. Серія: Хімія. – 2008. – Вип.5. – C.92 – 94.
Короткий огляд (реферат): Стаття містить дослідження фунгіцидної активності заміщених 3-метиллепідинієвих солей із мегальним, гідроксильним чи метоксизамісниками в лепідинієвому ядрі. Показано, що найвища активність у препаратів із замісниками в 6-положенні хінолінісвого ядра та з алкільними замісниками біля атома Нітрогену лепідинієвого ядра.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/14471
Розташовується у зібраннях:№ 5

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
О.М.Верста-Ядлош С.92-94.pdf181.7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.