Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/14471
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВерста-Ядлош, Оксана Михайлівна-
dc.date.accessioned2022-12-26T14:15:36Z-
dc.date.available2022-12-26T14:15:36Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.citationВерста-Ядлош О. М. Вплив похідних четвертинних солей хінолінію на стійкість до штамів бактерій овочів // Вісник Прикарпатського національного університету. Серія: Хімія. – 2008. – Вип.5. – C.92 – 94.uk_UA
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/14471-
dc.description.abstractСтаття містить дослідження фунгіцидної активності заміщених 3-метиллепідинієвих солей із мегальним, гідроксильним чи метоксизамісниками в лепідинієвому ядрі. Показано, що найвища активність у препаратів із замісниками в 6-положенні хінолінісвого ядра та з алкільними замісниками біля атома Нітрогену лепідинієвого ядра.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherПрикарпатський національний університет імені Василя Стефаникаuk_UA
dc.subjectхіноліниuk_UA
dc.subjectтриметиніндохінокарбоціаніниuk_UA
dc.subjectлепідинuk_UA
dc.subjectіндоленінuk_UA
dc.subjectфітофторозuk_UA
dc.subjectсенна патичкаuk_UA
dc.subjectсинегнійнаuk_UA
dc.subjectстафілококuk_UA
dc.subjectфенотіазінuk_UA
dc.subjectакрединuk_UA
dc.subjectфенантрединuk_UA
dc.titleВплив похідних четвертинних солей хінолінію на стійкість до штамів бактерій овочівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:№ 5

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
О.М.Верста-Ядлош С.92-94.pdf181.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.