Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/15006
Title: Удосконалення функціональної підготовленості студентів із “високим” вмістом жирового компоненту біговими навантаженнями різного спрямування
Authors: Брезденюк, Олександра
Гаврилова, Наталія Володимирівна
Keywords: дівчата
юнаки
бігові навантаження
аеробна продуктивність
анаеробна продуктивність
компонентний склад маси тіла
Issue Date: 2017
Publisher: Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника
Citation: Брезденюк О., Гаврилова Н. Удосконалення функціональної підготовленості студентів із “високим” вмістом жирового компоненту біговими навантаженнями різного спрямування // Вісник Прикарпатського національного університету. Серія: Фізична культура. – 2017. – Вип. 25-26. – C. 25 – 30.
Abstract: Дослідження присвячено встановленню впливу бігових навантажень в аеробному режимі й змішаному режимах енергозабезпечення на функціональну підготовленість студентів 17-21 року із “високим ” вмістом жирового компоненту маси тіла. Розроблені з метою удосконалення функціональних можливостей студентів заняття за програмами бігових навантажень у змішаному режимі енергозабезпечення демонструють очевидні переваги перед заняттями, які стимулюють лише аеробні процеси енергозабезпечення. Це проявляється більш вагомим зростанням аеробної продуктивності, зменшенням вмісту жирового компоненту та збільшенням м'язового компоненту маси тіла студентів.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/15006
Appears in Collections:№ 25-26

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Брезденюк Олександра, Гаврилова Наталія С.25-30.pdf374.42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.