Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/15325
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПроців, Олег Романович-
dc.date.accessioned2023-02-20T09:33:07Z-
dc.date.available2023-02-20T09:33:07Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationПроців О.Р. Оцінка харчової цінності дичини у Галичині кінця ХІХ – початку ХХ ст. // Вісник аграрної історії. – 2018. – Вип. 25-26. – С. 229–234.uk_UA
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/15325-
dc.description.abstractУ праці описано вартість дичини та проаналізовано її харчосмакові цінності в залежності від виду, віку, способів добування, кулінарних особливостей приготування. На основі аналізу історичних джерел виявлено кулінарні преференції, які надавало населення Галичини при купівлі дичини. Проведено порівняльний аналіз уподобань населення Галичини щодо споживання дичини з іншими європейськими країнами. Описано споживання екзотичних видів дичини та методології фальсифікації свійських видів тварин під дичину.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.titleОцінка харчової цінності дичини у Галичині кінця ХІХ – початку ХХ ст.uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті та тези (НД)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.