Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/15325
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Проців, Олег Романович | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-20T09:33:07Z | - |
dc.date.available | 2023-02-20T09:33:07Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Проців О.Р. Оцінка харчової цінності дичини у Галичині кінця ХІХ – початку ХХ ст. // Вісник аграрної історії. – 2018. – Вип. 25-26. – С. 229–234. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/15325 | - |
dc.description.abstract | У праці описано вартість дичини та проаналізовано її харчосмакові цінності в залежності від виду, віку, способів добування, кулінарних особливостей приготування. На основі аналізу історичних джерел виявлено кулінарні преференції, які надавало населення Галичини при купівлі дичини. Проведено порівняльний аналіз уподобань населення Галичини щодо споживання дичини з іншими європейськими країнами. Описано споживання екзотичних видів дичини та методології фальсифікації свійських видів тварин під дичину. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.title | Оцінка харчової цінності дичини у Галичині кінця ХІХ – початку ХХ ст. | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Статті та тези (НД) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Оцінка харчової цінності дичини у Галичині кінця XIX – початку XX ст..pdf | 196.33 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.