Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/17492
Title: Переваги аутсорсингу в ресторанному бізнесі
Authors: Мендела, Ірина Ярославівна
Румянцева, Ірина Богданівна
Keywords: аутсорсинг
ресторан
бухгалтерський облік
ІТ-послуги
кадрові послуги
Issue Date: 2023
Citation: Мендела І.Я., Румянцева І.Б. Переваги аутсорсингу в ресторанному бізнесі. Цифрове суспільство: управління, фінанси та соціум: матеріали міжнародної науково-практичної конференції. Дніпро: Університет митної справи та фінансів, 2023. Том 2. С.67-69.
Abstract: Аутсорсинг може стати ефективним інструментом для ресторанного бізнесу, який може допомогти знизити витрати та покращити якість обслуговування. Проте, перед тим як вирішувати взяти на себе аутсорсинг або здійснити його, потрібно ретельно розглянути всі переваги та недоліки, а також провести аналіз своїх потреб та можливостей.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/17492
Appears in Collections:Статті та тези (ФТ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Збірник_Т_2 (1)-68-70.pdf196.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.