Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://hdl.handle.net/123456789/17492
Назва: Переваги аутсорсингу в ресторанному бізнесі
Автори: Мендела, Ірина Ярославівна
Румянцева, Ірина Богданівна
Ключові слова: аутсорсинг
ресторан
бухгалтерський облік
ІТ-послуги
кадрові послуги
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Мендела І.Я., Румянцева І.Б. Переваги аутсорсингу в ресторанному бізнесі. Цифрове суспільство: управління, фінанси та соціум: матеріали міжнародної науково-практичної конференції. Дніпро: Університет митної справи та фінансів, 2023. Том 2. С.67-69.
Короткий огляд (реферат): Аутсорсинг може стати ефективним інструментом для ресторанного бізнесу, який може допомогти знизити витрати та покращити якість обслуговування. Проте, перед тим як вирішувати взяти на себе аутсорсинг або здійснити його, потрібно ретельно розглянути всі переваги та недоліки, а також провести аналіз своїх потреб та можливостей.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/17492
Розташовується у зібраннях:Статті та тези (ФТ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник_Т_2 (1)-68-70.pdf196.77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.