Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/17495
Title: Франшиза у ресторанному бізнесі
Authors: Мендела, Ірина Ярославівна
Keywords: франшиза
франчайзер
ресторан
бізнес
модель
масштабування
Issue Date: 2023
Citation: Мендела І.Я. Франшиза у ресторанному бізнесі: переваги. Інновації, тренди та виклики в індустрії гостинності: матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції (4-5 травня 2023 р.). Львів: ЛТЕУ, 2023. С.126-128.
Abstract: Франшиза в ресторанному бізнесі може мати багато переваг, включаючи визнаний бренд та успішну бізнес-модель, навчання та підтримку, економію часу та зусиль, зниження ризику, можливість масштабування та підтримки громадської думки. Однак, перед тим, як вирішувати відкрити свій ресторан на франшизній основі, варто дослідити ринок та відчути всі переваги та недоліки.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/17495
Appears in Collections:Статті та тези (ФТ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
conference-gost2023-129-131.pdf231.64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.