Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://hdl.handle.net/123456789/17505
Назва: Тенденції ресторанного бізнесу в Україні
Автори: Мендела, Ірина Ярославівна
Румянцева, Ірина Богданівна
Ключові слова: ресторан
бізнес
технології
рентабельність
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Мендела І.Я., Румянцева І.Б. Тенденції ресторанного бізнесу в Україні. Актуальні проблеми розвитку сфери гостинності: перспективи та виклики: матеріали міжнародної наукової конференції 4-5 травня 2023 р. Ужгород, 2023. С.163-165
Короткий огляд (реферат): Ресторанний бізнес в Україні працює зі значними труднощами через економічну нестабільність та соціально-політичну турбулентність. Однак він має шляхи адаптації та розвитку, такі як зміна концепції закладу, зниження середньої ціни на страви з меню, посилення уваги до окремих страв, посилення екологічної складової в розвитку та збільшення використання сучасних технологій, які допоможуть зберегти клієнтів та забезпечити рентабельність бізнесу
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/17505
Розташовується у зібраннях:Статті та тези (ФТ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ЗБІРНИК-163-165.pdf295.7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.