Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/17505
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мендела, Ірина Ярославівна | - |
dc.contributor.author | Румянцева, Ірина Богданівна | - |
dc.date.accessioned | 2023-10-17T09:15:52Z | - |
dc.date.available | 2023-10-17T09:15:52Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Мендела І.Я., Румянцева І.Б. Тенденції ресторанного бізнесу в Україні. Актуальні проблеми розвитку сфери гостинності: перспективи та виклики: матеріали міжнародної наукової конференції 4-5 травня 2023 р. Ужгород, 2023. С.163-165 | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/17505 | - |
dc.description.abstract | Ресторанний бізнес в Україні працює зі значними труднощами через економічну нестабільність та соціально-політичну турбулентність. Однак він має шляхи адаптації та розвитку, такі як зміна концепції закладу, зниження середньої ціни на страви з меню, посилення уваги до окремих страв, посилення екологічної складової в розвитку та збільшення використання сучасних технологій, які допоможуть зберегти клієнтів та забезпечити рентабельність бізнесу | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.subject | ресторан | uk_UA |
dc.subject | бізнес | uk_UA |
dc.subject | технології | uk_UA |
dc.subject | рентабельність | uk_UA |
dc.title | Тенденції ресторанного бізнесу в Україні | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Статті та тези (ФТ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ЗБІРНИК-163-165.pdf | 295.7 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.