Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/17506
Title: Інноваційні можливості використання штучного інтелекту в ресторанному бізнесі: від оптимізації процесів до покращення взаємодії з гостями
Authors: Мендела, Ірина Ярославівна
Keywords: ресторан
бізнес
ефективність
інновації
Issue Date: 2023
Citation: Мендела І.Я. Інноваційні можливості використання штучного інтелекту в ресторанному бізнесі: від оптимізації процесів до покращення взаємодії з гостями. Матеріали звітної наукової вебконференції викладачів, докторантів, аспірантів університету за 2022 рік Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, 3–7 квітня 2023 р., м. Івано-Франківськ. Електронне видання. Івано-Франківськ : Прикарпат. нац. ун-т ім. В. Стефаника, 2023. С.53-54
Abstract: Інноваційні можливості використання штучного інтелекту в ресторанному бізнесі безмежні, тому є необхідність у більш детальному дослідженні та розробці нових методів та технологій в цій галузі. Якщо ресторани будуть успішно використовувати штучний інтелект, вони зможуть підняти якість своїх послуг на новий рівень та збільшити задоволення гостей
URI: http://hdl.handle.net/123456789/17506
Appears in Collections:Статті та тези (ФТ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2023 тези вик-53-54.pdf384.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.