Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://hdl.handle.net/123456789/17788
Назва: | Вегетаріанська кухня у закладах ресторанного господарства Івано-Франківської області: географія, економіка, практицизм |
Автори: | Мендела, Ірина Ярославівна Грибанов, Євгеній Ігорович |
Ключові слова: | вегетаріанство вегетаріанські ресторани Івано-Франківська область |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Мендела І.Я., Грибанов Є. Вегетаріанська кухня у закладах ресторанного господарства Івано-Франківської області: географія, економіка, практицизм. Еврика – ХXІV. Збірник студентських наукових праць. Електронне видання. Івано-Франківськ: Прикарпат. нац. ун-т ім. В. Стефаника, 2023. С.222-224. |
Короткий огляд (реферат): | У ресторанах, які пропонують вегетаріанську кухню, можна знайти різноманітні страви з овочів, фруктів, бобових культур, грибів та інших рослинних продуктів. Аналіз закладів з вегетаріанським меню та здоровим раціоном в місті Івано-Франківськ. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/17788 |
Розташовується у зібраннях: | Статті та тези (ФТ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
еврика_студ-222-224.pdf | 506.05 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.