Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/17835
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Брілліантов, Антон Олександрович | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-14T07:47:17Z | - |
dc.date.available | 2023-11-14T07:47:17Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Брілліантов А. О. Сучасне дистанційне навчання як запорука формування особистісних і професійних якостей / А. О. Брілліантов // Освітні обрії. - 2023. - Т. 56. - № 1. - С. 127-130. | uk_UA |
dc.identifier.other | 10.15330/obrii.56.1.127-130 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/17835 | - |
dc.description.abstract | У статті висвітлено особливості впровадження дистанційного навчання в контексті формування та розвитку особистісних і професійних якостей. Визначено, що в умовах дистанційного навчання особистість здатна не лише до опанування нового, а й формування та вдосконалення якостей, які необхідні для саморозвитку й самоосвіти, професійної діяльності. Висвітлено ключові особистісні і професійні якості, які можна розвинути в умовах дистанційного навчання. Обґрунтовано шляхи формування та розвитку якостей особистості під час дистанційної форми навчання. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника | uk_UA |
dc.subject | особистість | uk_UA |
dc.subject | професійні якості | uk_UA |
dc.subject | особистісні якості | uk_UA |
dc.subject | дистанційне навчання | uk_UA |
dc.title | Сучасне дистанційне навчання як запорука формування особистісних і професійних якостей | uk_UA |
dc.title.alternative | Modern Distance Education as a Key to the Formationof Personal and Professional Qualities | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Т. 56, № 1 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
7098-Текст статті-20980-1-10-20230905.pdf | 197.56 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.