Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://hdl.handle.net/123456789/18073
Назва: | Інноваційні технології в готельно-ресторанній та курортній справі: навчально-методичний посібник |
Автори: | Новосьолов, Олександр Васильович |
Ключові слова: | Інноваційні технології в готельно-ресторанній та курортній справі |
Дата публікації: | 10-жов-2017 |
Видавництво: | Видавець Кушнір Г. М. |
Бібліографічний опис: | .Новосьолов О. В. Інноваційні технології в готельно-ресторанній та курортній справі: навчально-методичний посібник. Івано-Франківськ : Видавець Кушнір Г. М., 2017. 48 с. |
Короткий огляд (реферат): | У навчальному посібнику узагальнено та викладено найважливіші аспекти теорії інноватики: предмет, завдання та концепції інноваційного розвитку в ГРС та КС. Для студентів вищих навчальних закладів спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» та «Курортна справа», аспірантів, управлінців, підприємців, керівників різних рівнів і сфер діяльності, а також для всіх, хто цікавиться інноваціями. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/18073 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні матеріали (ФТ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Новосьолов_О_В_Інноваційні_технології.pdf | 681.42 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.