Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://hdl.handle.net/123456789/18073
Назва: Інноваційні технології в готельно-ресторанній та курортній справі: навчально-методичний посібник
Автори: Новосьолов, Олександр Васильович
Ключові слова: Інноваційні технології в готельно-ресторанній та курортній справі
Дата публікації: 10-жов-2017
Видавництво: Видавець Кушнір Г. М.
Бібліографічний опис: .Новосьолов О. В. Інноваційні технології в готельно-ресторанній та курортній справі: навчально-методичний посібник. Івано-Франківськ : Видавець Кушнір Г. М., 2017. 48 с.
Короткий огляд (реферат): У навчальному посібнику узагальнено та викладено найважливіші аспекти теорії інноватики: предмет, завдання та концепції інноваційного розвитку в ГРС та КС. Для студентів вищих навчальних закладів спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» та «Курортна справа», аспірантів, управлінців, підприємців, керівників різних рівнів і сфер діяльності, а також для всіх, хто цікавиться інноваціями.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/18073
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали (ФТ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Новосьолов_О_В_Інноваційні_технології.pdf681.42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.