Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/18073
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Новосьолов, Олександр Васильович | - |
dc.date.accessioned | 2023-12-04T07:54:53Z | - |
dc.date.available | 2023-12-04T07:54:53Z | - |
dc.date.issued | 2017-10-10 | - |
dc.identifier.citation | .Новосьолов О. В. Інноваційні технології в готельно-ресторанній та курортній справі: навчально-методичний посібник. Івано-Франківськ : Видавець Кушнір Г. М., 2017. 48 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/18073 | - |
dc.description.abstract | У навчальному посібнику узагальнено та викладено найважливіші аспекти теорії інноватики: предмет, завдання та концепції інноваційного розвитку в ГРС та КС. Для студентів вищих навчальних закладів спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» та «Курортна справа», аспірантів, управлінців, підприємців, керівників різних рівнів і сфер діяльності, а також для всіх, хто цікавиться інноваціями. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Видавець Кушнір Г. М. | uk_UA |
dc.subject | Інноваційні технології в готельно-ресторанній та курортній справі | uk_UA |
dc.title | Інноваційні технології в готельно-ресторанній та курортній справі: навчально-методичний посібник | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчальні матеріали (ФТ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Новосьолов_О_В_Інноваційні_технології.pdf | 681.42 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.