Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
DSpace
JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
Precarpathian National University Repository
Search
Search:
All of DSpace
Відкриті архіви підрозділів ПНУ
Факультет туризму
Навчальні матеріали (ФТ)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 11-20 of 56 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
2
3
4
5
...
6
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2018
Програма виробничої практики для студентів IV курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»
Клапчук, Володимир Михайлович
;
Польова, Леся Василівна
2017
Основи санаторно-курортної справи.
Клапчук, Володимир Михайлович
;
Польова, Леся Василівна
2013
Засоби діагностики якості вищої освіти : вимоги до державної атестації магістра зі спеціальності 8.14010102 «Курортна справа»
Клапчук, Володимир Михайлович
;
Кобецька, Надія Романівна
;
Великочий, Володимир Степанович
;
Мендела, Ірина Ярославівна
;
Польова, Леся Василівна
2011
Освітньо-кваліфікаційна характеристика (варіативна частина) магістра зі спеціальності 8.14010102 «Курортна справа»
Клапчук, Володимир Михайлович
;
Кобецька, Надія Романівна
;
Великочий, Володимир Степанович
;
Польова, Леся Василівна
;
Мендела, Ірина Ярославівна
2013
СВІТОВИЙ ТУРИЗМ І ГОТЕЛЬНЕ ГОСПОДАРСТВО
Клапчук, Володимир Михайлович
;
Польова, Леся Василівна
2012
МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ З ДИСЦИПЛІНИ «КУХНІ НАРОДІВ СВІТУ» для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»
Польова, Леся Василівна
2012
МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ З ДИСЦИПЛІНИ «ДІЛОВИЙ ЕТИКЕТ І ПРОТОКОЛ» для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»
Польова, Леся Василівна
2016
КУЛІНАРНЕ МИСТЕЦТВО ЛАБОРАТОРНИЙ ПРАКТИКУМ
Польова, Леся Василівна
2012
МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ З ДИСЦИПЛІНИ «ЕТНІЧНІ КУХНІ» для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»
Польова, Леся Василівна
2015
«КОРПОРАТИВНА КУЛЬТУРА. ДІЛОВИЙ ЕТИКЕТ І ПРОТОКОЛ»
Польова, Леся Василівна
Discover
Author
31
Клапчук, Володимир Михайлович
10
Мендела, Ірина Ярославівна
4
Великочий, Володимир Степанович
2
Загнибіда, Раїса Павлівна
2
Кобецька, Надія Романівна
2
Лояк, Лілія Миколаївна
2
Новосьолов, Олександр Васильович
1
Ковальська, Леся Володимирівна
1
Котенко, Руслан Михайлович
1
Мельник, Надія Вікторівна
.
next >
Subject
3
виробнича практика, готель, ресто...
3
лабораторний практикум
2
виробнича практика, курорт, санат...
2
діловий етикет
1
готель, ресторан, дипломна робота
1
готельно-ресторанна справа
1
готельно-ресторанна справа, моніт...
1
етнічні кухні
1
корпоративна культура
1
кулінарне мистецтво
.
next >
Date issued
35
2020 - 2024
21
2011 - 2019