Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/18167
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДанилюк, О. В.-
dc.contributor.authorКангіна, Т. О.-
dc.contributor.authorСемчишин, Галина Миколаївна-
dc.date.accessioned2023-12-18T13:50:04Z-
dc.date.available2023-12-18T13:50:04Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.citationДанилюк О. В., Кангіна Т. О., Семчишин Г. М. Преадаптація дріжджів Saccharomyces cerevisiae пероксидом водню до стресу, спричиненого оцтовою кислотою // Вісник Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. Серія Біологія. - Івано-Франківськ. - 2008. - № 9. - С.67-71.uk_UA
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/18167-
dc.description.abstractДосліджено преадаптацію дріжджів S. cerevisiae пероксидом водню до стресу, спричиненого оцтовою кислотою. Сублетальні концентрації H2O2 підвищували стійкість клітин дріжджів до дії летальних концентрацій оцтової кислоти. Виявлено, що білки Warl та Yapl відповідають за резистентність дріжджів до дії стресу, індукованого оцтовою кислотою.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherПрикарпатський національний університет імені Василя Стефаникаuk_UA
dc.subjectSaccharomyces cerevisiaeuk_UA
dc.subjectвиживанняuk_UA
dc.subjectпероксид воднюuk_UA
dc.subjectкаталазаuk_UA
dc.subjectсупероксиддисмутазаuk_UA
dc.subjectкислотний стресuk_UA
dc.titleПреадаптація дріжджів Saccharomyces cerevisiae пероксидом водню до стресу, спричиненого оцтовою кислотоюuk_UA
dc.title.alternativePreadaptation of the yeast Saccharomyces cerevisiae by hydrogen peroxide to stress induced by acetic aciduk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:№ 9

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Данилюк О. В., Кангіна Т. О., Семчишин Г. М. С.67-71.pdf407.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.