Навчальні матеріали (ФТ) Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 204
Issue DateTitleAuthor(s)
10-Oct-2017Інноваційні технології в готельно-ресторанній та курортній справі: навчально-методичний посібникНовосьолов, Олександр Васильович
10-Oct-2018Інноваційні технології в курортній справі. Методологія і організація наукових досліджень. Сучасна курортна справа України. Самостійна робота студентів. (ОПП «Курортна справа»): Навчально-методичний посібник.Новосьолов, Олександр Васильович
10-Oct-2017Методологія та організація наукових досліджень: навчально-методичний посібникНовосьолов, Олександр Васильович
2023Кавовий рефрешмент як вид рекреаціїМендела, Ірина Ярославівна
2023Роль візуалізації проєктів у сучасному дизайні готелівМендела, Ірина Ярославівна; Мендела, Євгенія Миколаївна
2023Практикум з дисципліни «Брендування курортів»: ситуаційні вправи та задачіМендела, Ірина Ярославівна
2023Навчально-методичний посібник «Брендування курортів» (для студентів РВО «магістр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» (освітньо-професійна програма «Курортна справа»)Мендела, Ірина Ярославівна
2023Управління проектами в сфері гостинності: навчально-методичний посібникМендела, Ірина Ярославівна
2023Стратегічне управління готельними, ресторанними і курортними підприємствами: навчально-методичний посібникМендела, Ірина Ярославівна
2022ENGLISH FOR RESTAURANT WORKERS for Intermediate and Upper-Intermediate Level Students of the Field of Study “24” – “Services” Навчальний посібник з професійної англійської мови для самостійної роботи студентів ІІ, ІІІ, ІV курсів факультету туризму (за підручниками «English for International Tourism»)Жумбей, Маріанна Михайлівна; Копчак, Лілія Василівна
2020ETIQUETTE IN HOTELS: MANNERS AND CONVERSATIONS for Intermediate Level Students of Tourism, Hospitality Industry and Management in Sociocultural Activity. Навчально-методичний посібник з дисципліни «Англійська мова» для самостійної роботи студентів денної форми навчання ІІІ курсів спеціальностей «Туризм», «Готельно-ресторанна справа» та «Менеджмент соціокультурної діяльностіЖумбей, Маріанна Михайлівна
2023Курсові роботи: вимоги до написання та оформлення. Навчально-методичний посібник для студентів другого (магістерського) рівня спеціальності 242 «Туризм» ОПП «Туризмознавство»Гуменюк, Галина Михайлівна
2023Туристичне країнознавство (лекції)Клапчук, Володимир Михайлович
2023Сучасна курортна справа України (вибрані лекції)Клапчук, Володимир Михайлович
2023Географія курортів України (вибрані лекції)Клапчук, Володимир Михайлович
2022ЗАСОБИ ДІАГНОСТИКИ ЯКОСТІ ВИЩОЇ ОСВІТИ. ВИМОГИ ДО АТЕСТАЦІЇ МАГІСТРАКлапчук, Володимир Михайлович; Мендела, Ірина Ярославівна; Польова, Леся Василівна
2022Організація ділових прийомів. Курортна справа : Освітньо-професійна програма та робочі програми навчальних дисциплін : Навчально-методичний посібник / За заг. ред. проф. В.М. Клапчука / Факультет туризму, Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника. Івано-Франківськ, 2022. С. 132-138Загнибіда, Раїса Павлівна
2022Висока кухня. Курортна справа : Освітньо-професійна програма та робочі програми навчальних дисциплін : Навчально-методичний посібник. Факультет туризму, Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника. Івано-Франківськ, 2022. С. 35–41Лояк, Лілія Миколаївна
2022Креатив у ресторанних технологіях. Курортна справа : Освітньо-професійна програма та робочі програми навчальних дисциплін : Навчально-методичний посібник. Факультет туризму, Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника. Івано-Франківськ, 2022. С. 81–89.Лояк, Лілія Миколаївна
2022Лакшері-сервіс. Курортна справа : Освітньо-професійна програма та робочі програми навчальних дисциплін : Навчально-методичний посібник. Факультет туризму, Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника. Івано-Франківськ, 2022. С. 100–105Лояк, Лілія Миколаївна
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 204