Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://hdl.handle.net/123456789/18249
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКлапчук, Володимир Михайлович-
dc.contributor.authorМендела, Ірина Ярославівна-
dc.contributor.authorПольова, Леся Василівна-
dc.contributor.authorЗагнибіда, Раїса Павлівна-
dc.contributor.authorКотенко, Руслан Михайлович-
dc.contributor.authorЛояк, Лілія Миколаївна-
dc.contributor.authorМельник, Надія Вікторівна-
dc.contributor.authorНовосьолов, Олександр Васильович-
dc.date.accessioned2024-01-03T10:45:00Z-
dc.date.available2024-01-03T10:45:00Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/18249-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherТериторія друкуuk_UA
dc.titleМетодичні рекомендації до написання дипломної роботи бакалавра для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»uk_UA
dc.typeLearning Objectuk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали (ФТ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичка_бакалавр_2024.pdf882.01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.