Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://hdl.handle.net/123456789/18250
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Клапчук, Володимир Михайлович | - |
dc.contributor.author | Мендела, Ірина Ярославівна | - |
dc.contributor.author | Польова, Леся Василівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-01-03T10:45:14Z | - |
dc.date.available | 2024-01-03T10:45:14Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Клапчук В.М., Мендела І.Я., Польова Л.В. Методичні рекомендації до виконання дипломної роботи за другим (магістерським) рівнем вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» (освітньо-професійна програма «Курортна справа»). Вид. 2-ге, перероб. і доп. Івано-Франківськ, 2024. 44 c. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/18250 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.title | Методичні рекомендації до виконання дипломної роботи за другим (магістерським) рівнем вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» (освітньо-професійна програма «Курортна справа»). | uk_UA |
dc.type | Learning Object | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні матеріали (ФТ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
МР_Магістри_2024.pdf | 1.05 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.