Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/18289
Title: КЕЙТЕРИНГ ЯК СКЛАДОВА РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Authors: Польова, Леся Василівна
Кулик, Олеся
Keywords: ресторанна справа, кейтеринг, розвиток сучасного бізнесу
Issue Date: 2022
Citation: Польова Л.В., Кулик О.О. Кейтеринг як складова ресторанного господарства. Готельно-ресторанний бізнес і курортна справа України : Матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції «Готельно-ресторанний бізнес і курортна справа України». Івано-Франківськ, 2022. С. 211-215.
Abstract: Розвиток сучасного бізнесу, нових технологій та інших сфер життя привело до появи в нашому побуті багатьох цікавих побутових явищ, і серед них стрімко розвивається кейтеринг. Ця послуга стає настільки популярною, що сьогодні багато івент-агентства стали пропонувати клієнтам різні види кейтерингу, щоб порадувати самими найкращими послугами, для приємного відпочинку. Термін «кейтеринг» прийшов до нас з англійської мови (catering - постачати харчування, обслуговувати) і має на увазі приготування і доставку офісного харчування, виїзне ресторанне обслуговування в будь-якому приміщенні за вибором клієнта
URI: http://hdl.handle.net/123456789/18289
Appears in Collections:Статті та тези (ФТ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
КЕЙТЕРИНГ ЯК СКЛАДОВА РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА.pdf372.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.