Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/18294
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПольова, Леся Василівна-
dc.date.accessioned2024-01-08T08:09:22Z-
dc.date.available2024-01-08T08:09:22Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationПольова Л.В. Вплив крафтового виробництва сирів на розвиток ресторанного господарства. Світові досягнення і сучасні тенденції розвитку туризму та готельно-ресторанного господарства : матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції, м. Запоріжжя, 10 листопада 2023 р. [Електронний ресурс]. Запоріжжя : НУ «Запорізька політехніка», 2023.С.1126-1129.uk_UA
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/18294-
dc.description.abstractВ умовах глобалізації та зростання екологічної свідомості споживачів, з'являється зростаючий попит на високоякісні, екологічно чисті продукти. Ресторани по всьому світу шукають способи диверсифікації своїх меню, намагаючись відповісти на ці зміни у вподобаннях клієнтів. Однак, не всі традиційні та сучасні методи виробництва продуктів можуть задовольнити зростаючі очікування споживачів. Крафтове виробництво сирів представляє собою унікальний підхід, який об'єднує традиції та інновації, щоб створювати продукт високої якості. Водночас, крафтовий сир може бути розглянутий як екопродукт, що відображає принципи сталого виробництва та відповідального споживанняuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.subjectресторанна справа, крафтове виробництво, сириuk_UA
dc.titleВПЛИВ КРАФТОВОГО ВИРОБНИЦТВА СИРІВ НА РОЗВИТОК РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВАuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Статті та тези (ФТ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ВПЛИВ КРАФТОВОГО ВИРОБНИЦТВА СИРІВ НА РОЗВИТОК.pdf237.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.