Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/18298
Title: РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС В УКРАЇНІ: СУЧАСНІСТЬ ТА ПЕРСПЕКТИВИ
Authors: Польова, Леся Василівна
Вичівський, Павло Павлович
Keywords: крафтове виробництво, сири, ресторанна справа
Issue Date: 2023
Citation: Польова Л.В., Вичівський В.В. Ресторанний бізнес в Україні: сучасність та перспективи. Професор Ольга Заставецька - вчена, педагог, організатор географічної науки» (до 70-ої річниці від дня народження вченої): матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, Тернопіль: ТНПУ ім. В. Гнатюка, 2023. С.275-278.
Abstract: Сьогодні, щоб ресторан був популярним, потрібно зробити так, щоб він відрізнявся від інших. Ідея потрібна. Індивідуальність необхідна, атмосфера будинку необхідна. Проте за кордоном процвітає безліч дрібних і середніх ресторанчиків без особливих ідей. У нас і традиції зустрітися у місті на півгодини за чашкою кави немає, і рівень життя значно нижчий. Тому в Україні потрібні ідеї, а на Заході – розрахунок, скільки у мікрорайоні посадкових місць не вистачає. Однак рівень життя зростає в Україні, і щороку додаються клієнти
URI: http://hdl.handle.net/123456789/18298
Appears in Collections:Статті та тези (ФТ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС В УКРАЇНІ.pdf288.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.