Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://hdl.handle.net/123456789/1991
Назва: | Засоби діагностики якості вищої освіти : вимоги до державної атестації бакалавра напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» |
Автори: | Клапчук, Володимир Михайлович Шарин, Сергій Володимирович Великочий, Володимир Степанович Мендела, Ірина Ярославівна Польова, Леся Василівна |
Ключові слова: | стандарт, готель, ресторан, бакалавр |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Фоліант |
Бібліографічний опис: | 30. Засоби діагностики якості вищої освіти : вимоги до державної атестації бакалавра напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» / Розробники: Клапчук В.М., Шарин С.В., Великочий В.С., Мендела І.Я., Польова Л.В. Івано-Франківськ : Фоліант, 2016. 19 с. |
Короткий огляд (реферат): | 1. РОЗРОБЛЕНО робочою групою ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника»Міністерства освіти і науки України 2. ЗАТВЕРДЖЕНО ТА НАДАНО ЧИННОСТІ Ухвалою Вченої ради ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника» (протокол № 5 від 30.05.2016 р.) 3. ВВЕДЕНО ВПЕРШЕ 4. РОЗРОБНИКИ СТАНДАРТУ Клапчук В.М., д-р іст. наук, проф., ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника» (ПНУ); Шарин С.В., канд. фіз.-мат. наук, проф. (ПНУ); Великочий В.С., д-р іст. наук, проф. (ПНУ); Мендела І.Я., канд. екон. Наук, доц. (ПНУ); Польова Л.В., канд. пед. Наук, доц. (ПНУ). Цей стандарт діє лише у структурних підрозділах ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника». |
Опис: | Діє до введення Стандарту вищої освіти |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/1991 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні матеріали (ФТ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Брошура_Засоби_діагностики_бакалавр.pdf | 414.16 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.