Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://hdl.handle.net/123456789/2000
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКлапчук, Володимир Михайлович-
dc.contributor.authorМендела, Ірина Ярославівна-
dc.contributor.authorПольова, Леся Василівна-
dc.date.accessioned2020-03-24T13:37:45Z-
dc.date.available2020-03-24T13:37:45Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationМетодичні рекомендації до написання дипломної роботи бакалавра для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» / Укл.: В.М. Клапчук, І. Я. Мендела, Л. В. Польова. – Івано-Франківськ, 2015. – 35 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2000-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherФоліантuk_UA
dc.subjectготель, ресторан, дипломна роботаuk_UA
dc.titleМетодичні рекомендації до написання дипломної роботи бакалавра для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» / Укл.: В.М. Клапчук, І. Я. Мендела, Л. В. Польова. – Івано-Франківськ, 2015. – 35 с.uk_UA
dc.typeLearning Objectuk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали (ФТ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичка_дипломна_бакалавр.pdf559.66 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.