Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://hdl.handle.net/123456789/2000
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Клапчук, Володимир Михайлович | - |
dc.contributor.author | Мендела, Ірина Ярославівна | - |
dc.contributor.author | Польова, Леся Василівна | - |
dc.date.accessioned | 2020-03-24T13:37:45Z | - |
dc.date.available | 2020-03-24T13:37:45Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Методичні рекомендації до написання дипломної роботи бакалавра для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» / Укл.: В.М. Клапчук, І. Я. Мендела, Л. В. Польова. – Івано-Франківськ, 2015. – 35 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2000 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Фоліант | uk_UA |
dc.subject | готель, ресторан, дипломна робота | uk_UA |
dc.title | Методичні рекомендації до написання дипломної роботи бакалавра для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» / Укл.: В.М. Клапчук, І. Я. Мендела, Л. В. Польова. – Івано-Франківськ, 2015. – 35 с. | uk_UA |
dc.type | Learning Object | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні матеріали (ФТ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Методичка_дипломна_бакалавр.pdf | 559.66 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.