Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://hdl.handle.net/123456789/2003
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКлапчук, Володимир Михайлович-
dc.date.accessioned2020-03-24T13:38:16Z-
dc.date.available2020-03-24T13:38:16Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationНавчальні програми фахових дисциплін для підготовки бакалаврів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» : Навчально-методичний посібник / За ред. проф. В.М. Клапчука / Факультет туризму / ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника». Івано-Франківськ : «Фоліант», 2017. 220 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2003-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherФоліантuk_UA
dc.subjectнавчальна програма, готель, ресторан, бакалаврuk_UA
dc.titleНавчальні програми фахових дисциплін для підготовки бакалаврів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»uk_UA
dc.typeLearning Objectuk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали (ФТ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Навчальні_програми_посібник_2017.pdf1.8 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.