Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://hdl.handle.net/123456789/2003
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Клапчук, Володимир Михайлович | - |
dc.date.accessioned | 2020-03-24T13:38:16Z | - |
dc.date.available | 2020-03-24T13:38:16Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Навчальні програми фахових дисциплін для підготовки бакалаврів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» : Навчально-методичний посібник / За ред. проф. В.М. Клапчука / Факультет туризму / ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника». Івано-Франківськ : «Фоліант», 2017. 220 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2003 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Фоліант | uk_UA |
dc.subject | навчальна програма, готель, ресторан, бакалавр | uk_UA |
dc.title | Навчальні програми фахових дисциплін для підготовки бакалаврів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» | uk_UA |
dc.type | Learning Object | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні матеріали (ФТ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Навчальні_програми_посібник_2017.pdf | 1.8 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.