Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://hdl.handle.net/123456789/2015
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКлапчук, Володимир Михайлович-
dc.contributor.authorПольова, Леся Василівна-
dc.date.accessioned2020-03-24T13:41:40Z-
dc.date.available2020-03-24T13:41:40Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationКлапчук В.М., Польова Л.В. Програма виробничої практики для студентів II курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» : Навчально-методичний посібник. Івано-Франківськ : «Фоліант», 2018. 28 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2015-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherФоліантuk_UA
dc.subjectвиробнича практика, готель, ресторан, бакалаврuk_UA
dc.titleПрограма виробничої практики для студентів II курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»uk_UA
dc.typeLearning Objectuk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали (ФТ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Програма_практики_2_курс_2018.pdf385.86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.