Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://hdl.handle.net/123456789/20665
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКічак, Максим-
dc.date.accessioned2024-10-18T06:34:49Z-
dc.date.available2024-10-18T06:34:49Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationКічак М. УДОСКОНАЛЕННЯ ХАРЧУВАННЯ В ДЗСТ ЛОК «ВЕРХОВИНА» З ВИКОРИСТАННЯМ НЕТРАДИЦІЙНОЇ СИРОВИНИ ТА НОВІТНІХ ТЕХНОЛОГІЙ: дипломний магістерський проект. Івано-Франківськ, 2020. 102 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/20665-
dc.titleУДОСКОНАЛЕННЯ ХАРЧУВАННЯ В ДЗСТ ЛОК «ВЕРХОВИНА» З ВИКОРИСТАННЯМ НЕТРАДИЦІЙНОЇ СИРОВИНИ ТА НОВІТНІХ ТЕХНОЛОГІЙuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи студентів, магістрантів, аспірантів (ФТ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кічак_Лояк.doc3.51 MBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.