Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://hdl.handle.net/123456789/20665
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кічак, Максим | - |
dc.date.accessioned | 2024-10-18T06:34:49Z | - |
dc.date.available | 2024-10-18T06:34:49Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Кічак М. УДОСКОНАЛЕННЯ ХАРЧУВАННЯ В ДЗСТ ЛОК «ВЕРХОВИНА» З ВИКОРИСТАННЯМ НЕТРАДИЦІЙНОЇ СИРОВИНИ ТА НОВІТНІХ ТЕХНОЛОГІЙ: дипломний магістерський проект. Івано-Франківськ, 2020. 102 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/20665 | - |
dc.title | УДОСКОНАЛЕННЯ ХАРЧУВАННЯ В ДЗСТ ЛОК «ВЕРХОВИНА» З ВИКОРИСТАННЯМ НЕТРАДИЦІЙНОЇ СИРОВИНИ ТА НОВІТНІХ ТЕХНОЛОГІЙ | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові роботи студентів, магістрантів, аспірантів (ФТ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кічак_Лояк.doc | 3.51 MB | Microsoft Word | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.