Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://hdl.handle.net/123456789/20798
Назва: Інноваційний розвиток сільського зеленого туризму: від еко-турів до еко-продуктів
Автори: Худик, Наталія Іванівна
Палійчук, Уляна Василівна
Онуфрак, Андрій Андрійович
Ключові слова: туризм
сільський зелений туризм
інновації
Дата публікації: 2024
Видавництво: Полтавський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Худик Н.І. Палійчук У.В. Онуфрак А.А. Інноваційний розвиток сільського зеленого туризму: від еко-турів до еко-продуктів. Якість та безпечність продукції у внутрішній і зовнішній торгівлі й торговельне підприємництво: сучасні вектори розвитку і перспективи : збірник наук. статей ІІІ Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції. Полтава : Полтавський державний аграрний університет, 2024. С. 167–170.
Короткий огляд (реферат): Сучасний туризм є однією з небагатьох сфер соціально-економічної діяльності, показники розвитку якої свідчать про стійкі темпи зростання. Тобто туризм є однією з найбільш перспективних і прибуткових галузей світової економіки. Туризм вважається динамічним економічним явищем через темпи зростання, еластичність до змін середовища, запитів споживачів та використання інновацій. У класичному вигляді, інновації у сільському зеленому туризмі означають застосування власниками селянських господарств, новітніх технологій та передових практик у сільському господарстві під час надання туристичних послуг, а також впровадження заходів адміністративно-організаційного характеру для підвищення якості послуг. Проте, з розвитком технологій традиційно змінюються і інновації.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/20798
Розташовується у зібраннях:Статті та тези (ФТ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zbirnykyakist2024.pdfТези41.82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.