Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://hdl.handle.net/123456789/20801
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКузь, Діана Віталіївна-
dc.contributor.authorЗарічняк, Андрій Петрович-
dc.contributor.authorСолонець, Ірина Федорівна-
dc.date.accessioned2024-10-31T07:50:24Z-
dc.date.available2024-10-31T07:50:24Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКузь Д.В., Зарічняк А.П., Солонець І.Ф. Портрет споживача гастрономічного туризму в Одеській області. Scientific practice: modern and classical research methods : Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ» with Proceedings of the V International Scientific and Practical Conference, Boston (December 22, 2023). Boston – Vinnytsia : Primedia eLaunch & European Scientific Platform, 2023. P. 34–39.uk_UA
dc.identifier.isbn978-617-8126-70-4-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/20801-
dc.description.abstractВ статті виконана спроба аналізу характеристик, мотивів та потреб сучасного українського споживача продуктів гастрономічного туризму Одеської області. Було проаналізовано вікові особливості, рівень поінформованості про гастрономічний туризм загалом та окремі локації і ресурси зокрема. Виокремлено проблемні моменти у формуванні позитивного іміджу Одеської області як дестинації гастрономічного туризму.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.subjectгастрономічний туризмuk_UA
dc.subjectпортрет споживачаuk_UA
dc.subjectОдеська областьuk_UA
dc.subjectдестинаціяuk_UA
dc.titleПортрет споживача гастрономічного туризму в Одеській областіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті та тези (ФТ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
18-37-PB Кузь_Зарічняк_Солонець.pdfОсновна стаття651.38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.