Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://hdl.handle.net/123456789/22658
Назва: Методичні рекомендації до написання дипломної роботи бакалавра для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»
Автори: Клапчук, Володимир Михайлович
Мендела, Ірина Ярославівна
Польова, Леся Василівна
Загнибіда, Раїса Павлівна
Котенко, Руслан Михайлович
Лояк, Лілія Миколаївна
Мельник, Надія Вікторівна
Новосьолов, Олександ Васильович
Дата публікації: 2024
Видавництво: Територія друку
Бібліографічний опис: Методичні рекомендації до написання дипломної роботи бакалавра для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» / [Клапчук В.М., Мендела І.Я., Польова Л.В., Загнибіда Р.П., Котенко Р.М., Лояк Л.М., Мельник Н.В., Новосьолов О.В.]. Івано-Франківськ: Територія друку. 2024. 40 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/22658
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали (ФТ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичка_бакалавр_2024.pdf882.01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.